Vodoinstalater Beograd

Majstori vodoinstalateri Beograd za odgušenje kanalizacije. Odgušenje kade, lavaboa, wc šolje.          Pozovite 063 . 623 012    Dolazimo istoga dana.

Kada svi sanitarni uredjaji i vodovodna instalacija u kući funkcioniše, život vam se odvija bez stresa. U slučaju da dodje do kvara, da vam slavina ili wc šolja curi, da je došlo do zagušenja odvoda, šta onda raditi?

Ne pokušavajte da budete sami majstor jer možete napraviti veću štetu nego korist. Pozovite profesionalnog vodoinstalatera koji će kvar otkloniti kvalitetno.

Ukoliko dodje u stanu ili kući do poplave zbog naprsle cevi ili zagušenja kanalizacije, što je nepredvidjeni kvar koji se mora hitno otkloniti, jedino što možete da uradite je da potražite vodoinstalatera za hitne intervencije koji po vašem pozivu odmah dolaze na adresu bez obzira da li je to dan noć ili praznik. Oni su pripravni 365 dana, 24 časa dnevno. Imajte na umu da sve hitne intervencije imaju veću cenu koštanja u odnosu na redovnu popravku.

Kada angažujete vodoinstalatera očekujete od njega da svaku uslugu odradi profesionalno i kvalitetno, a da cena usluge ne bude previsoka već da ima najbolji odnos cene i kvaliteta pružene usluge.

Većina servisa koji pružaju usluge daju garanciju na izvedene radove. Garancija predstavlja dodatnu zaštitu, što znači da ukoliko se nastali problem ponovo pojavi vodoinstalater će doći i otkloniti kvar potpuno besplatno.

Pitate se kako da pronadjete najboljeg vodoinstalatera Beograd?

Najbolja reklama je preporuka. Verovatno ste od poznanika ili prijatelja čuli da su koristili uslugu vodoinstalatera i o njemu imali samo reči hvale i što se tiče kvaliteta usluge, brzine popravke, kvaliteta ugradjenog materijala i davanja garancije.

Ako to nije slučaj potražite vodoinstalatere na internetu, pozovite više njih, izložite vaš problem. To je najbolji način da saznate koliko usluga košta i da procenite koliko je realno da platite, a zatim odaberite onog koji Vama najviše odgovara.

Više od polovine vodoinstalatera radi na crno. Budite oprezni ukoliko angažujete majstora koji svoje usluge nudi preko flajera. Česte su pritužbe tržišnoj inspekciji na ove majstore, da pružaju nekvalitetan rad uz naduvane cene. Zato je najbolje pozvati ovlašćene servise koji su registrovani. Najbolji savet je da na sajtu prvo proverite da li je firma koja nudi usluge vodoinstalatera registrovana. Pre početka intervencije, važno je da se dogovorite o popravci i ceni. Sačuvajte fiskalni račun u slučaju reklamacije.

Šta podrazumeva posao vodoinstalatera?

  • Planiranje i postavljanje cevovoda u odnosu na druge instalacije.
  • Postavljanje vodovodne i kanalizacione instalacije na stambenim i poslovnim objektima.
  • Instaliranje, popravka i zamena cevi, slavina, bojlera, lavaboa, WC šolja, tuš kabina, mašina za pranje veša i sudova i drugih sanitarnih uređaja.
  • Povezivanje sanitarnih uredjaja na na vodovod i kanalizaciju.
  • Ispitivanje i nadzor vodovodnih uređaja na nepropusnost, nadziranje uređaja tokom rada.
  • Održavanje i čišćenje vodovodnih uređaja.
  • Nakon postavljana vodovodne instalacije vrši proveru instalacije, da ne bi došlo do izlivanja vode posle puštanja objekta u funkciju.

 Odgušivanje kanalizacije i otpušavanje odvoda

Vodoinstalater Beograd popravke hitne intervencije

Bilo da vam je potrebna sitna popravka ili zamena wc šolje profesionalni   vodoinstalateri Beograd su Vama na usluzi. Osim znanja i iskustva poseduju i alate i rešavaju svaki nastao problem brzo i efikasno.

Usluge koje možete dobiti od vodoinstalater Beograd :

– Ugradnja sanitarija u kupatilu i kuhinji

– Zamena cevi

– Zamena ventila

– Zamena slavina

-Saniranje oštećenih cevi

– Odgušenje zapušenih cevi motornim ili ručnim sajlama

– Sve vrste odčepljenja

– Snimanje vodovodnih cevi

– Popravka ili zamena instalacija

– Popravka i zamena bojlera

– Popravka i zamena vodokotlića

– Popravka i zamena wc šolje,

– Popravka i zamena sudopere,

– Popravka i zamena umivaonika

– Popravka i zamena ventila

– Odgušenje kanalizacije

– Odgušenje kade

– Odgušenje lavaboa

– Odgušenje wc šolje

– Odgušenje sudopere

– Odgušenje slivnika

– Snimanje cevi kamerom

– Čišćenje kamenca iz bojlera.

Pored brojnih vodoinstalaterskih usluga koje su tražene, pojedini servisi nude i uslugu preventivni pregled vodovodnih cevi, sanitarnih uredjaja, ventila, bojlera. Poželjno je da se ovi pregledi rade jednom ili dva puta godišnje u cilju sprečavanja većih kvarova. Po nekim statistikama čest uzrok štete koja nastaje u domovima je neispravna vodovodna instalacija.   Zbog toga je preventivni pregled I zamena delova na vreme, jedini način da se izbegne šteta koja može da vas skupo košta. Nemojte dozvoliti da vam neispravna vodovodna instalacija, ili neki drugi problem zagorčaju život.

Najčešći kvarovi za koje su vam potrebne usluge vodoinstalatera

Zamena ventila i popravka

Problem sa zapušenim ventilima se javlja često. Skupljanje kamenca na ventilima zbog lošeg kvaliteta vode dovodi do curenja na ventilu. To je znak da je ventil dotrajao i da ga treba zameniti.

Problem sa vodokotlićem

Vodokotlić je funkcionisao , i odjednom se javilo neprestano curenje u wc šolju. Uzrok može bit nakupljen kamenac u vodokotliću. Kada se on očisti vodokotlić će ponovo biti ispravan.

Poverite postavku i popravku vodovodne instalacije, popravku i montažu sanitarnih uredjaja vodoinstalaterima koji će poštovati želje i zahteve klijenata, u dogovorenom roku, profesionalno, precizno sa materijalom i opremom koja ispunjava najviše standarde, i rešiti sve vodoinstalaterske probleme u Vašem domu.

Vodoinstalater Beograd nudi kompletne vodoinstalaterske usluge od sitnih do najkrupnijih kvarova.

Ako zaista cenite Vaš dom i želite da da on bude uvek u odličnom stanju vodoinstalaterske popravke prepustite profesionalcima.