Majstori Beograd

Pozovite 063 . 623 012. Dolazimo isti dan . Cene vec od 1500 Dinara.

Majstori Beograd

Bili ste u situaciji da Vam je bila potrebna usluga majstora, a niko od poznanika nije mogao da vam da preporuku kog majstora pozvati. Danas kada su majstorski zanati na ceni a kvalifikovanih majstora na tržištu je sve manje, teško je pronaći dobrog majstora. Verovatno ste nailazili po zgradama I banderama na flajere u kojima majstori nude svoje usluge. Pitanje je koliko je sigurno da ih pozovete, jer neznate nista o njihovim kvalifikacijama I kvalitetu usluga koje pružaju.

Cene usluga majstora su različite. Za istu uslugu jednog ćete platiti manje, a drugog više pa se sa pravom pitate da li je veća cena usluge jednog majstora opravdana ili ne?

Zato potražite ponudu od 5-6 majstora, pa na osnovu ponude u kojoj je napravljen predračun sa tačnom cenom usluge i delovima koji su potrebni za popravku, odaberite pravog majstora za Vas.

Poprvaka sporeta Beograd

Električar Beograd

Elektroinstalacije u stanovima su dugotrajne, ali ne traje sve večno pa dodje vreme da ih morate menjati ili popravljati. Takodje današnji kućni aparati čim izadju iz garancije najčesće se kvare. Na pokušavajte da sami popravljate kućne aparate jer možete doći u situaciju da napravite veću štetu nego korist a I da ugrozite svoju bezbednost.

U takvoj situaciji najbolje je da pozovete profesionalne majstore električare koji su završili školu I obučeni su kako da otklone kvar.

Majstori Beograd su kvalifikovani u svojoj struci I iskusni. Mogu Vam u svakom trenutku pomoći da otklonite nastali problem.

Gradnja stana, kuće ili njihova adaptacija je zahtevan proces, koji iziskuje propratne poslove za koje trebaju majstori svih struka.

Poslednjih godina pojavile su se brojne agencije koje nude usluge električara, vodoinstalatera, bravara, molera, parketara, keramičara I drugih majstora.

Spisak usluga koje Majstori u Beogradu mogu da ponude obuhvataju sve poslove koji su neophodni kako bi se uradilo kompletno renoviranje ili adaptacija stambenog ili poslovnog prostora.

.Za takav posao morate izabrati majstore Beograd koji su kvalifikovani, stručni, odgovorni I koji poslu pristupaju pedantno I predano na zadovoljstvo klijenata koji ih angažuju.

Vodoinstalateri u Beogradu

Profesionalni vodoinstalateri pružaju uslugu izvodjenja vodovodnih inastalacija, ,popravke kvarova kako sitnih tako I onih ozbiljnijih kao što je renoviranje kupatila.

Odgušenje kanalizacije, sudopere, wc šolje je usluga za kojom klijenti često imaju potrebu. Postoje servisi u Beogradu koji su pripravni 24h, pa čak I praznicima, čiji majstori dolaze na poziv u najjkraćem mogućem roku i rešavaju problem koji je nastao zagušenjem. U zavisnosti od potrebe I uzroka zagušenja sva odgušenja se rade ručno sajlom ili mašinski.

Prilikom renoviranja stambenog ili poslovnog prostora za završne radove javlja se potreba za molerima, keramičarima, parketarima, bravarima, stolarima. Majstora ovih profila na teritoriji Beograda ima.

Keramičarske usluge podrazimevaju   postavljanje svih vrsta keramike, granita, mermera i dekorativnog kamena. Izbor kvalitetnog i iskusnog keramičara je veoma bitan jer izvodjenje radova mora biti precizno i pedantno. Dobar keramičar   ce svaku Vašu ideju realizovati I doprineti lepoti enterijera.

Profesionalni moleri klijentima ispunjavaju sve zahteve u vezi izgleda zidova u stambenom ili poslovnom prostoru. Kompletne molerske usluge, podrazumevaju krečenje zidova, iznalaženje rešenja za napukle zidove, gletovanje, bojenje plafona, dekorativne radove, lepljenje tapeta, farbanje prozora i vrata, farbanje radijatora i cevi.

Majstori za renoviranje stanova kuca Beograd

Parket je visokokvalitetna podna obloga koja u bilo kom prostoru igra važnu estetsku ulogu i čini prostor interesantnim i jedinstvenim. Parketarske usluge podrazumevaju postavljanje parketa ili brodskog poda, hoblovanje, lakiranje, postavljanje lajsni. Potrudite se da vam radove izvodi kvalitetan I profesionalni parketar.

Kada uradite sve potrebne radove prilikom renoviranja, na red dolazi opremanje Vašeg prostora po Vašoj meri i želji. Danas je izrada nameštaja po meri potreba bez obzira što je to malo veći trošak u odnosu na kupovinu gotovog nameštaja. Majstori stolari nude kompletnu izradu nameštaja za Vaš dom. Izradjuju po meri kuhinje, plakare, stolove, stolica, krevete, vitrine i još mnogo toga.

Ukoliko želite da osvežite stari nameštaj poput fotelja, garnitura, ležajeva, ili da mu promenite boju, potreban vam je majstor tapetar. Tapaciranje i presvlačenje nameštaja ubraja se u ručne zanate koji se cene i traže čak i danas, kada je ponuda tapaciranog nameštaja veom široka.

Uvodjenje grejanja iziskuje malo veći trošak, ali je isplativost višestruka. Majstor za grejanje pruža sledeće usluge. Uvodjenje grejanja na čvrsto gorivo, na pelet, na struju, na gas, postavlja podno grejanje, solarno grejanje. Izradjuje kompletnu instalaciju za grejanje kao i montažu i zamenu grejnih kotlova na sve vrste goriva.

Osim gore navedenih usluga majstor Beograd, majstore možete angažovati I za obavljanje kućnih poslova koji podrazumevaju rad u bašti na održavanju travnjaka I cveća.

Kada angažujete majstora pre početka radova tražite specifikaciju radova, u kojoj će biti tačno navedeno koliko košta materijal, koliko izvodjenje radova I tačan datum početka I završetka radova. Cenu svih radova obavezno treba unapred utvrditi, kako kasnije ne bi I sebe I majstora doveli u neprijatnu situaciju.

Kada birate majstora ne treba da se vodite samo cenom usluge. Nemojte da izaberete najjeftinijeg, već ako imate mogućnosti raspitajte se o njegovim dosadašnjim radovima, kako bi se uverili u kvalitet istih.