Električar Beograd

Zanimanje električar je veoma cenjeno širom sveta, a njihove zarade za naš standard su veoma visoke.

Potreba za uslugom električara je sve veća, jer danas većina stvari funkcioniše zahvaljujući struji. Kada vam se dogodi kvar na elektroinstalacijama u kući ili kućnom aparatu koji svakodnevno koristite koga ćete zvati nego električara.

Električari Beograd Vam nude sve vrste usluga koje su vezane za elektro radove. A to su izrada elektroinstalacije, ugradnja kućnih aparata, servis i poravka kućnih aparata, popravka i održavanje industrijskih mašina i postrojenja.

Postavljanje elektro instalacija

Ovaj posao treba da radi kvalifikovan, stručan električar, profesionalac u svom poslu. Opasnosti koje mogu da nastanu zato što je elektro instalacija pogrešno postavljena i održavana su mnogobrojne, a najčešće zbog toga nastaje požar ili strujni udar.

Popravka bojlera je česta intervencija električara. Ukoliko se ne održavaju dobro i ukoliko ne primetite kvar na vreme i reagujete, bojleri se često kvare. Zamena termostata, zamena ventila na bojleru, čišćenje kamenca ili zamena celog bojlera su kvarovi, koje iskusan električar otklanja veoma brzo.

Veš mašine imaju sve manji rok trajanja, bez obzira o kom se proizvodjaču radi, pa stoga zahtevaju čestu intervenciju električara. Moguće intervencije kod veš mašina su zamena creva, zamena kondenzatora, zamena grejača, zamena pumpe, zamena amortizera i kugličnih ležajeva, popravka elektromotora, zamena bravice na vratima.

Kod klasičnih električnih šporeta najčešći kvar se dešava na ringlama. Cena zamene ravne ploče dosta je skuplja u odnosu na zamenu obične ringle.

Majstori Beograd

Poslove oko elektro radova treba da izvode najbolji električari.

Brojni servisi u Beogradu koji nude uslugu električara u svom timu imaju licencirane, školovane i obučene majstore koji su sposobni za obavljanje svih vrsta ugradnji i popravke električnih uredjaja, kao i postavljanje nove ili zamenu kompletne elektroinstalacije.

Možda ste nebrojeno puta došli u iskušenje da kvar na kućnom aparatu pokušate da otklonite sami, ne razmišljajući pri tom da možete ugroziti ne samo Vašu bezbednost, već i bezbednost svojih ukućana. Mnogo je bezbednije a i isplativije da sve popravke vezane za elektroinstalacije i kućne aparate prepustite majstorima svog zanata, koji su u tom poslu iskusni, a koji vam usput mogu dati i koristan savet kako da pravilno održavate sve električne uredjaje.

Cene usluga električara Beograd

Cene za izradu električne instalacije u stambenim ili poslovnim objektima zavise od obima posla, zahtevnosti projekta, naćinu montaže i utrošenom materijalu.

Cena usluge električara ne može biti ista za postavljanje jednostavnih instalacija za obične kućne aparate i za izradu takozvane inteligentne instalacije poput interfona, senzora za dim, paljenja na daljinu, sigurnosnog nadzora. Postavljanje jednostavne elektro instalacije manje košta.

Postavljanje elektro instalacija je posao za koji je potreban stručan i pouzdan električar. Pre izrade treba sve dobro da isplanirate. Na osnovu toga električar će napraviti predračun za materijal koji je potreban a to su kablovi, utičnice, prekidači i celokupan propratni materijal. Kada znate koliko vas košta materijal, koliko će električar naplatiti svoj rad, dobićete konačnu cenu koštanja izrade elektro instalacije.

Kada se odlučujete kog električara angažovati, morate voditi računa ne samo o ceni usluge već i o kvalitetu majstora, potrebno je da on bude licenciran jer kvalitetna I profesionalna izrada elektro instalacija će vam biti garancija da će vam ona dugo trajati. Elektro instalacija ne traje dve tri godine već više desetina godina.

Izvodjenje radova na postavci elektroinstalacije treba da poverite proverenim i stručnim električarima iza kojih je višegodišnje iskustvo, jer se može desiti da greške koje mogu nastati veoma često znaju da budu i skupe i tragične.

Električari Beograd uvek su dostupni za sledeće usluge

– Zamena prekidača na kablu

– Zamena utikača

– Zamena utičnice

– Zamena prekidača

– Zamena zidne lampe

– Zamena automatskog osigurača

– Zamena sijaličnog grla na lusterima

– Zamena običnog sijaličnog grla

– Zamena sijaličnog kabla

– Zamena indikatorskog prekidača

– Zamena kompletnog indikatora

– Zamena lustera

– Zamena zvona

– Zamena ventilatora ( kuhinja, kupatilo )

– Zamena spratnih tabli

– Zamena instalacija

-Izrada nove instalacije u poslovni ili stambeni prostor

– Detektovanje I otklanjanje kvarova i intervencije na kućnim električnim instalacijama

– Montaža, servis, održavanje I popravka bojlera, TA peći, veš mašina, šporeta, rerni, grejalica.

– Montaža klasične i moderne rasvete (plafonjere, lusteri i sl.)

– Zamena stare i ugradnja nove table sa automatskim osiguračima

Električari Beograd poseduju znanje I iskustvo koje im je potrebno da bi bili kvalitetni, profesionalni i odgovorni. Sve vrste kvarova bez obzira na obim posla sposobni su da reše brzo i efikasno.

Postoje servisi koji nude uslugu električara i koje možete da pozovete u bilo koje doba dana i noći, pa čak i praznikom. Podrazumeva se da u tom slučaju cena usluge mora biti naplaćena više. Kada vam se dogodi kvar na instalacijama ili kućnom aparatu koji se mora popraviti odmah, ne razmišljate mnogo koliko će to koštati, već Vam je bitno da kvar bude što pre otklonjen.

Prošetajte internetom i videćete brojne sajtove koji nude usluge električara po veoma povoljnim cenama. Kontaktirajte nekoliko servisa, opišite vaš problem, raspitajte se o uslovima i cenama, pa se na osnovu dobijenih informacija odlučite kome ćete ukazati poverenje. Pouzdani i kvalitetni električari u najbržem vremenskom roku, biće na Vašoj adresi, detektovati i popraviti kvar, brzo i stručno. Pogledajte  ko je najbolji Elektricar u Novom Sadu.