Kako letovati za male pare

Kako letovati za male pare, kako što jeftinije  letovati u Grčkoj  ili nekoj drugoj destinaciji  su pitanja  koja muče mnoge pred sezonu godišnjih odmora.  Kako pronaći  jeftino letovanje koje se uklapa u budžet prosečne  srpske plate.

Pronaći  jeftino letovanje, izabrati jeftinu a dobru destinaciju nije nimalo jednostavno.

Za to Vam treba dosta strpljenja i volje, i dosta istrazivanja po internetu.

Šetajući intenetom  možete „uhvatiti“ povoljan agencijski aranžman poznatiji kao First minute. Rezervacija i uplata aranžmana pre početka turističke sezone doneće vam ne male popuste.

Već godinama najpopularnija destinacija  za letovanje  je Grčka što zbog cena, što zbog kvalitetne usluge koje pružaju turistima.

Mnoge turisticke agencije pripremile su bogatu ponudu letovanja za Grčku, koja je svake godine  top  destinacija.  Ponude aranžmana  sa prevozom i smeštajem u apartmanima i vilama  se kreću od neverovatnih 60 eura u  predsezoni , do 230 eura u špicu sezone. Cene važe za obalu i ostrva koja su u nižem cenovnom rangu a opet mnogo lepa. Najnoviji hit je Parga, koja se nalazi na kopnu u blizini ostrva Krf.

U centru zanimljivog i uzbudljivog Pefkohorija, omiljenog letovališta naših turista  u ponudi  su  aranžmani u predsezoni za neverovatnih  89 eura.

Aranžman obuhvata prevoz, smeštaj i osiguranje.

Naši  turisti najčešce letuju u Grckoj, zbog prelepih pešcanih plaža i povoljnih cena. Preko 80% turista prednost daje aranžmanima sa autobuskim prevozom i smeštajem u apartmanima  i letovanju u severnom delu Grcke.

Najjeftiniji aranžmani mogu se naći krajem maja i pocetkom juna,  krajem avgusta ili u septembru. Mnogi se slažu da je letovanje u septembru u Grčkoj najlepše,  ne samo zbog niže temperature vazduha već i zbog toplijeg mora. Ako jednostavno ne nameravate da potrošite previše novca na letovanje , predlažemo vam da se brčkate i kupate u predsezoni. Cene aranžmana do prve polovine juna su  višestruko povoljnije, a uživancija je zagarantovana.

Pratite last minute ponude. To vam je šansa da napravite najbolji dil za letovanje.

Nijedna od ovih opcija neće  Vam pružiti luksuzan odmor, ali će Vam omogućiti da za male pare  letujete i uživate  na  prelepim grčkim plažama i kupate se u bistrom moru.