Leto Grčka apartmani

Grčka sa njenim prelepim rajskim ostrvima  i poluostrvima, najlepšim  plažama, gostoljubivim domaćinima  je raj za odmor, i zato ne čudi da je destinacija koja uživa  ogromnu popularnost,  turista iz celog sveta  pa i naše zemlje. Od našeg glavnog grada udaljena je 750 kilometara pa je to još jedan od razloga da bude izbor naših ljudi kao  top destinacija za letovanje.

Grčka je kolevka civilizacije, zemlja bogate kulture, istorije  i tradicije, zemlja sa preko 1000 ostrva, obavijena morima i prirodnim lepotama. Zemlja u kojoj osim nezaboravnog odmora, velikog broja turističkih atrakcija, možete uživati i u obilasku mnogobrojnih kulturno istorijskih spomenika i upoznati drevnu istoriju Grčke, koja Vas neće ostaviti ravnodušnim. Kada  svemu tome dodate suvlaki i giros, grčku muziku, jasno će vam biti  zašto  je Grčka godinama jedna od najposećenijih destinacija. Grčka turistima nudi obilje zadovoljstva u najrazličitijim oblicima. Na Vama je da izaberete.

Za koju god destinaciju u Grčkoj da se odlučite  neće pogrešiti. Svako mesto je priča za sebe.

Na predivnim plažama Grčke, nalazi se  veliki broj studija i apartmana u neposrednoj blizini mora, po veoma povoljnim cenama.

Neos Marmaras je  najpoznatije  letovalište na poluostrvu Sitonija. Udaljeno je od Soluna  dva i po časa vožnje. Prelepe peskovite plaže okružene maslinjacima, trgovi, šetališta uz more, brojne taverne su samo deo bogate turističke ponude. Ovo letovalište kao stvoreno je za letovanje porodica koje traže miran odmor i opuštanje, ali isto tako i za mlade parove koji mogu uživati na netaknutim i skrivenim plažama.

Možete se kupati na peščanim plažama, sa kristalno čistom vodom, koje su u Neos Marmarasu raznolike. Jedna od najlepših plaža na Halkidikiju je plaža Marmaras, duga više od 3 kilometra, na kojoj se nalaze brojne konobe i bič-barovi.

Odbojka na pesku i vožnja skuterom su glavne zanimacije na plaži Neos Marmarasa. Plaže Neos Marmarasa ubrajaju se u  najlepše na Halkidikiju.

Neos Marmaras je grad koji živi preko cele godine.

Paralija je već dugi niz  godina  najomiljenije letovalište naših turista. Udaljena je  67 km od Soluna.  Fantastične  peskovite plaže, najbolji restorani,  taverne, barovi, noćni klubovi, veliki trgovački centar Katerini udaljen  6km od Paralije su garancija da  će Vam odmor proveden u ovom mestu  ostati u nezaboravnoj uspomeni. Iznajmite apartman ili studio i uživajte zajedno sa prijateljima ili porodicom. Svi apartmani su uglavnom u blizini plaža, komplet su opremljeni, poseduju terase i balkone i obezbeđen parking.

U večernjim satima iz Paralije možete laganom šetnjom od pola sata  otići u Olimpic beach koji je sa Paralijom povezan lepim šetalištem duž plaže.

 Olimpic Beach je novo turističko naselje smešteno u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora udaljeno od Paralie svega 2 kilometra i 70 kilometara od Soluna. Iz godine u godinu postaje sve traženija destinacija za letovanje.

Duž celog mesta pruža se zlatna peščana plaža, na kojoj se možete zabaviti i uživati u sportovima na pesku i vodi.  Da bi Vaše letovanje bilo kompletno tu su i brojni  restorani, kafići i taverne koje Vam nude odličnu grčku hranu i piće.  U samom centru nalazi se veliki park, u kome su brojna  dečija igrališta, pa je stoga Olimpic Beach idealno mesto za porodično letovanje. Za turiste koji žele  miran, opušten i nezaboravan odmor- Leto Grcka apartmani Olympic Beach je pravi izbor.

Leptokarija  udaljena  je 80 km od Soluna , letovlište smešteno na najlepšem delu, na  samoj obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Ovo živopisno mesto poznato je  po dugoj peščano-šljunkovitoj plaži i kristalno čistom  moru. Mediteranska klima, prijatan povetarac u večernjim satima, prijatne noći, brojne prodavnice, kafei, taverne, restorani  disko klubovi, su odlični uslovi za  prijatan odmor za sve generacije.

Uživajte u tipično grčkom mestu, na toplom grčkom suncu,  uz  gostoljubive domaćine.

Ruibarenje i vodeni sportovi su takođe dostupni  turistima.

Leptokarija slovi za destinaciju pogodnu  za porodična letovanja. Veliki broj apartmana kako na samoj obali tako i u centru grada je u ponudi.

Nei Pori  – Nekada malo ribarsko mesto danas je postalo popularno i moderno grčko letovalište, prepoznatljivo po zrnastom zlatnožutom pesku i dugoj peščanoj plaži. Grad  je prepun parkova ukrašenih  cvećem  i zelenilom. Brojne  prijatne taverne i restorani,   gostima pružaju mogućnost da uživaju u tradicionalnom grčkom ambijentu uz  degustaciju nacionalnih jela grčke, i grčku muziku.  Sportovi na vodi, parkovi opremljeni sa raznim rekvizitima, luna-parkovi, igraonice dostupni su mlađoj populaciji

Apartmani i vile, opremljeni kuhinjama, klima uređajima  izgrađeni su u mediteranskom stilu, sa velikim balkonima i terasama sa kojih se pruža čaroban pogled na more i jedinstveni Olimp  udaljeni su na par minuta hoda od plaže.

 Pefkohori popularno letovalište smešteno je na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra u kristalno čistom zalivu Toroneos. Nepregledne peskovite plaže, čisto more, izuzetan geografski položaj, bujna  mediteranska vegetacija, udaljenost  samo 100 km od Soluna čine ovo mesto idealnom destinacijom za letovanje.

Restorani, kafići, raznovrsne prodavnice, butici, zlatare, ribarnice i piljarnice, zadovoljiće ukuse i potrebe mnogobrojnih turista.

Šetalište koje se nalazi pored mora, na kome su brojne taverne, barovi i restorani  u večernjim satima postaje centar svih zbivanja. Pefkohori pruža sjajne mogućnosti za uživanje i provod.

Iz Pefkohorija organizuju se svakodnevno  fakultativni izleti do Svete Gore, Meteora,  pa tako možete upoznati Grčku i na drugačiji način.

Hanioti  spada u najlepša turistička mesta na Halkidikiju. Od Soluna je udaljen 105 kilometara. Zahvaljujući predivnim plažama,  kristalno čistom moru i ekskluzivnosti Hanioti je  veoma poznata svetska destinacija. Brojni prelepi hoteli, moderne vile, restorani, kafeterije pružaju gostima mogućnost za pravi i lux odmor. Hanioti je ekskluzivno letovalište koje svojim gostima ima šta da ponudi.

Polihrono  se ubraja u jedno od tri najpopularnija letovalista koja senalaze na Kasandri. Udaljeno je 90 km od Soluna.  Velika peščana plaža pogodna je naročito za decu zbog  postepenog ulaska u more. I pored obilja  sadržaja koje Polihrono nudi, ovo mesto nosi epitet mirnog letovališta i samim tim idealna je  destinacija za nezaboravan porodični odmor.

Za ljubitelje izleta lokalne turističke agencije  organizuju izlete, krstarenje, obilaske i, šoping ture. Možete otići do Soluna, posetiti  akva park, obići manastir Meteori, krstariti oko Svete Gore, posetiti  značajna kulturno-istorijska mesta, krstariti zalivom Toroneos.

Izaberite Grčku za letovanje   i provedite nezaboravan odmor.