Vinarija IN prepoznatljiva po kvalitetu

vono vinarija In Srbija

Vinogradi i Vinarija IN smešteni su  na padinama Fruške gore, u mesti Bikić Do.  Poznato je da je Fruška Gora podneblje koje ima dugu tradiciju gajenja vinove loze.

Vinarija i vinogradi  u vlasništvu su porodica Ilić i Nijemčević . Zahvaljujući odličnim klimatskim uslovima i plodnom zemljištu u vinogradima se uzgaja  najfinije grožđe od koga se dobija vino neprikosnovenog ukusa. Svakom grozdu se posvećuje posebna pažnja., a vino se pravi  po najnovijoj tehnologiji, zahvaljujući stručnim i visoko kvalifikovanim ljudima koji se nalaze na čelu vinarije. Vino se čuva u posudama od inoksa, dok vina koja su odabrana ,određeni vremenski period  odležavaju u francuskim hrastovim bačvama.  Vina  Vinarije IN pravim vinoljupcima  pružaju predivan osećaj blaženstva.

Od momenta kada  je stvoreno prvo vino vlasnici IN  vinarije  pažljivo rade na kvalitetu svojih vina.

Na padinama Fruške Gore, na površini od 10 hektara prostire se živopisni vinograd, a tu je  i autentični vinski podrum  izgrađen davne  1826. godine koji je  poseban, ne samo u okvirima Srbije, već  I mnogo šire. Vlasnici Vinarije IN  uložili su veliki trud kako bi očuvali autentičnost ovog podruma, u  kome se prave vina vrhunskog kvaliteta.

U šumovitim  Vrujcima u blizini Valjeva  smešten je manji vinograd čija je površina 4 hektara.

Zahvaljujući ljubavi i poštovanju  koje imaju prema vinu, svaka kap njihovog vina, priprema se sa najvećom mogućom pažnjom i preciznošću.

Ponuda vina  Vinarije IN:

-Sauvignon blanc

-Rajnski Rizling,

-Italijanski Rizling

-Chardonnay

-Cabernet sauvignon

-Frankovka

-Crveno vino

-Merlot

-Roze

-Roze Blue

U okviru vinarije se nalazi i restoran u kome posetioci mogu uživati u tradicionalnim, jelaima uz  degustaciju  vrhunskih vina Vinarije IN.