Grčka hoteli

Grčka je jedna od najtraženijih destinacija za letovanje među našim turistima. Bilo na koju destinaciju da odete nećete pogrešiti. Zemlja sa preko hiljadu ostrva, kolevka evropske civilizacije, zemlja  bogate kulturno istorijske prošlosti, zemlja nepreglednih peščanih plaža, čistog tirkizno plavog mora, zemlja u kojoj možete pronaći aranžman za nezaboravan odmor i letovanje po želji. Grčka nudi mnogo zadovoljstva u najrazličitijim oblicima. Na Vama  je da odlučite šta Vam najviše odgovara.

Osim prirodnih lepota, razlog za letovanje u Grčkoj je i ekonomske prirode, jer letovanje možete lako prilagoditi platežnoj mogućnosti.

Da li ćete izabrati apartman, privatni smeštaj ili hotel zavisi od Vas i izbor je isključivo na Vama. Svako od Vas  može pronaći hotel u Grčkoj prema svojim potrebama i mogućnostima.

Zadnjih godina sve veći broj turista iz naše zemlje odlučuje se da letuje u Grčkim hotelima. Razlog sve većeg interesovanja za letovanje  Grčka hoteli je zbog velikih “first minute” popusta koje hoteli odobravaju..

First minute ponude, nude Vam nogućnost da letovanje u Grčkoj ostvarite po najpovoljnijim uslovima i odličnim cenama.  Izvršite ranu rezervaciju hotela u Grčkoj i ostvarite ne mali popust.

U hotelima  nije velika  gužva, pružaju potreban mir, udobnost, odličan komfor i uslugu, što znači sve ono što Vam je potrebno za  bezbrižan i udoban  odmor. Hoteli  u Grčkoj su različitih kategorija i struktura. Od hotela sa dve i tri zvezdice pa do  lux hotela sa 5 zvezdica. Ono što turisti vole, to je neposredna blizina hotela u odnosu na plažu, što je za hotele u Grčkoj karakteristično.

Iz bogate ponude izdvajaju se hoteli na Sitoniji. Izaberite hotel i uživajte u  prirodi i prelepim peščanim plažama Neos Marmarasa, Metamorfosisa i kristalno bistrom moru. Veliki broj hotela na Sitoniji, porodicama sa decom nudi specijalne ponude koje  podrazumevaju  letovanje  2 dece do 12 godina besplatno.

Grčka hoteli sa extra povoljnim ponudama za porodice sa decom.

Za turiste koji perferiraju luksuz izdvajamo iz ponude letovanje na Sitoniji u poznatom letovalištu  Neos Marmaras, u jednom od  od najvecih hotelskih kompleksa u Grckoj Porto Carras.  Vilage Inn, Sitonia i Meliton  su najluksuzniji hoteli ovog kompleksa. Novi ultra moderni  hoteli  sa pet zvezdica, koji se nalaze u okviru ovog kompleksa nude komforne sobe i apartmane jedinstvenog dizajna, sjajne bazene na otvorenom , luksuzni SPA, prvoklasne servise, visok nivo usluga, terene za košarku, golf, tenis i fudbal, mnogobrojne restorane, bioskop, jahački klub, zlatare, mini market, butike sa garderobom, frizere, šoping  centar.

Uzbudljiv pejzaž  Sitonije  idealan je za zaljubljenike u prirodu, za one  koji žele da pobegnu od civilizacije i svoj odmor provedu u tišini.

Osim  hotela na Sitoniji, Grčka ima  hotela i na sledećim destinacijama.

Izdvajamo samo neke od ponude  Grčka hoteli:

Atos

Hotel Eagels Palace 5*

Luksuzni hotel okružen bujnim vrtovima, smešten na samoj plaži. Hotel se ubraja u najlukzusnije hotele na Atosu.  Gostima pruža osecaj potpunog mira i opuštanja.

Kasandra

Hotel Oceania Club 5*

Hotel se nalazi se na samoj plaži koja je dužine 350m. Hotel poseduje  recepciju, restorane, lobbybar, bar na plaži i pored bazena, bazene, spa centar, fitnes centar, terene za fudbal, košarku, tenis, bioskop. Za decu koja su gosti hotela  postoji odovojen deo na bazenu, igralište, u večernjim časovima  animacije i mini club. Usluga hotela je ultra all inclusive.

Tasos

Hotel Royal Paradise Beach Resort 5*

Hotel izgrađen 2011 godine  smešten je u pešcanoj uvali na plaži Paradise. Gosti ovog hotela  tokom boravka  osećaće se kao u raju, zbog divnih plaža, čistogi bistrog mora, odlične usluge i mogućnosti opuštanja u SPA centru. Usluga u hotelu je  polupansion na bazi švedskog stola.

Olimpijska regija

Hotel Mediterranean Village 5*

Luksuzni hotelski kompleks  izgrađen je pre par godina. Sastoji se  od nekoliko zgrada i manjih bungalova. Hotel raspolaže sa luksuzno opremljenim dvokrevetnim sobama. U sastavu hotela nalaze se recepcija, lobby bar, restorani, picerija, bazen, SPA centar sa zatvorenim bazenom, saunom, parnim kupatilom, fitness centar, igralište za decu, mini market, sala za konferencije, parking. Hotel ima  privatnu plažu na kojoj se nalaze četiri bara. Usluga hotela  je na bazi polupansiona. Doručak i večera su na bazi švedskog stola.

Hotel Olimpian Bay 4*

Hotel je smešten na  samoj obali, u podnožju  planine Olimp. Ovaj porodični hotel nudi kvalitetan smeštaj i dobru uslugu. Sve sobe poseduju kupatilo, fen za kosu, klima uredaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, sef, mini bar.

U skolopu hotela su  recepcija, restoran, dva bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, igralište za decu, jacuzzi, masaža, fintes, tereni za mini fudbal i košarku, organizovana animacija za goste hotela, mini market, sala za konferencije, parking. Usluga hotela je all inclusive.

Grčka će Vas, očarati svojom prirodom, mnogobrojnim  plažama sa kristalno čistom vodom, lepim vremenom, prelepim gradovima i živopisnim selima, neprocenjivim kulturnim blagom.

Sa mnogo atraktivnih lokacija koje  Grčka ima i koje možete  posetiti, napravite idealnu kombinaciju opuštenog odmora sa uzbudljivim izletima. Izborom ove destinacije za odmor u hotelima Grčke  napravićete odličan kompromis između laganog i mirnog odmora i letovanja sa izlascima i noćnim provodom.